Wokefield Place

Working closely with the clients project manager and Stylise the appointed Interior Designers, this project was to revamp the internal spaces of Wokefield Place in line with modern corporate training delegate expectations.

The scope of works included a full refurbishment of the internal “Avenue” to create the feel of an outdoor streetscape with café and informal street furniture for delegates to relax in when not in training. This included the introduction of trees, full re-flooring, and the over cladding of walls and balustrades in timber and natural vegetation. Spilling into the Avenue a new “Burr & Co” branded Deli and coffee shop was formed. Off the Avenue the existing street bar and Benedicts bars were also fully refurbished. In addition to these works the 350 seat Wokefield Suite was refurbished and new podium style receptions formed. To the first floor the restaurant received a makeover and was rebranded as “The View” capitalising on its views over the onsite golf-course.

Of the upmost importance to the clients was the continuity of the ongoing corporate training activities and ensuring that these activities were not unduly disrupted by the works. To accommodate this the works had to be phased so that key functions such as dining could continue undisturbed, with all areas needing to be largely completed within an 8 week period over the summer.

Works completed September 2017